Räätälöidyt järjestelmät


Perinteisiin ohjelmistotaloihin verrattuna olemme hieman poikkeuksellisia. Valmiiden tuotteiden sijaan pääasiallinen paino työllämme on asiakkaan tarpeisiin räätälöidyillä open-source ratkaisuilla. Toteutuksia suunnitellessa ovat asiakkaan tarpeet aina keskiössä ja asiakas onkin usein mukana osana kehitystiimiä. Projektin aikana kokoustetaan tiiviisti työn alla olevista ominaisuuksista ja näin vältetään resurssien hukkaan menemistä, kun palautetta halutuista toiminnallisuuksista saadaan jo tekemisen aikana eikä vasta maaliviivalla.

Monenlaista tekniikkaa

Ratkaisumme hyödyntävät tarvittaessa myös useita eri alustoja ja toimivat myös ristiin muiden alustojen kanssa. Omissa toimitiloissamme olemme rakentaneet infotaulun johon päivittyy tieto kokoustilan varaustilanteesta suoraan kehittämästämme varausjärjestelmästä. Lisäksi tieto julkisista tapahtumista siirtyy suoraan kotisivujen tapahtumakalenteriin. Jokaisen toimistohuoneen oven vieressä on myös ovitaulu johon on mahdollista päivittää viesti vaikka omalla matkapuhelimella. Näin helpottuu työyhteisölle vaikkapa sairastapauksista ilmoittaminen.

FM Timber Team Oy kaipasi kevyttä ratkaisua tietokoneiden tarkkailuun. Tarpeeseen toteutettiin tietoja keräävä sovellus joka lähettää tiedot palvelimelle. Palvelimilta on mahdollista tarkkailla koneiden statistiikkaa ja resurssien käyttöasteita.

Joensuun kaupungin Nuorten palvelukeskuksen Ohjaamo 2.0-hanke kaipasi ratkaisua seurata kävijätilastoja. Toiminnan helpottamiseksi toteutettiin anonyymin tiedon keräysohjelmisto.

Kuinka voisimme helpottaa Teidän arkeanne?

Monesti työmaalla voi olla jopa jokapäiväisiä toimintoja joista ei käy mielessäkään, että niitä olisi mahdollista helpottaa IT-ratkaisuilla.

Ota yhteyttä niin sovitaan ilmainen konsultaatio aika. Kartoitetaan miten yrityksessänne asiat tehdään tänään ja miten toimintaa voisi tehostaa.