Tänään junnu-koodari ja vähemmän-junnu-koodari keskusteleevat siitä mikä tekee hyvän koodarin.
Etenkin moni aloittava koodari varmasti painii tämän asian kanssa. Milloin itseään uskaltaa kutsua ammattilaiseksi? Milloin hyväksi koodariksi? Milloin edes koodariksi?
Aiheesta löytyi myös monia tulokulmia. Se, mieltääkö ihminen itsensä hyväksi koodariksi ja mitä rekrytoija katsoo ihmisessä tunnistaakseen hyvän koodarin ovat hyvin eri asioita. Jos muun maailman kuva itsestään on tärkeä, niin kannattaa miettiä haluaako olla hyvä koodari omasta mielestään vai vaikuttaa pätevältä koodarilta vaikka sosiaalisessa mediassa.
Kaisan haastattelu #mimmitkoodaa blogissa
Jatkokehittäminen on toimenpide, jolla olemassa olevasta asiasta tehdään laajempi ja yleensä sen myöten parempi. Tämä toimenpide ei koske ainoastaan ohjelmistokehittämistä!
Rekrysivua vääntäessä jatkamme podcasteissa unelmoinnin valtatiellä: Mitä Koodersin on tavoite olla tulevaisuudessa?
Mitä sanot muille voi jäädä heidän mieliinsä kummittelemaan jopa heidän loppu elämäkseen. Tänään yhden koodariyrittäjän ajatuksia miten hyvät teot usein kantavat pitkälle ja omaa osaamista sekä kiinnostuksen kohteita kannattaa mainostaa myös muulle maailmalle!
MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!
Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä