Otsikon aiheesta keskustelimme podcastissamme. Tietyllä tavalla tähän leikkiin kannattaa mukaan lähteä sekä työntekijöiden että esimiesten.
Yhtenä esimerkkinä on pupunaisemme Oona: Jo punaisen paholaisen harjoittelun aikana tuli tietoon, että Oonan rakas harrastus on valokuvaaminen. Nettisivuille usein tarvitaan kuvituskuvia niin tätä osaamista lähdettiin hyödyntämään. Kotisivuille saadaan oikeasti suomalaisen näköisiä kuvia ja harrastus saa uutta puhtia, kun tietää kuvien menevän omaa muistikorttia kauemmas käyttöön.
Koodersin toiminnassa on Miikkan osaamista hyödynnetty tietokoneissa: Kaikki koneet on kasattu itse ja sometusta elävöittämään tulivat videot herra johtajan liikkuvan kuvan intohimon tuloksena.
Joonas on päässyt pitämään mm. Geneesin mindfulness ryhmiä sekä muita rentoutumiseen liittyviä toimintoja.
Helpoiten tällaiset salaiset taidot pääsevät oikeuksiinsa vaikkapa some-viestinnässä tai toimistolla työskentely tyylin sekä yleisen ilmapiirin kehittämisessä. Uskaltakaa kysyä ja tuokaa omia kiinnostuksen kohteintanne ja taitojanne esille!
Joskus tuotetta on järkevää kehittää jos sen nimeäminen on vaikkapa tulkittavissa loukkaavaksi jotain ihmisryhmää kohtaan, mutta onko aina kehitettävä tuotteita ja palveluita jos asiakkaat olisivat ja tyytyväisiä entiseenkin? Etenkin jos tavoite ei ole tehdä tuotteesta itsestään rikkoutuvaa.
Työnohjaus on oman työn, työn vaatimusten, toimintatapojen ja oman itsen tutkimista, arviointia ja kehittämistä koulutetun työnohjaajan avulla.
Koodarit pohtivat yleisiä ajatuksia koodaamisesta ja mitä koodaamiseen verrattavia ainesosia tuli harrastettua internetinkin ollessa vielä nuori.
MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!
Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä