Ohjelmistoprojektista ei yleensä ykkös tonneilla selviä, mutta kun aletaan puhua kymmenistä tuhansista on niihin saatavilla myös jotain ilmaiseen rahaan verrattavaa eli tukieuroja! Käydäänpä sitten läpi miten näitä tukirahoja sitten käytännössä saa.
Ihan sattumalta meiltä on myös uusi palvelu tähän tilanteeseen: TechSpec & Rahakassi - Rahoitusapua ohjelmistoprojektiisi
00:00 Jakso alkaa
00:41 Aiheen pohjustus
02:26 Mitä Ida tietää tukirahoituksista
03:50 Rahoitusinstrumentit
07:19 Mistä tulee 200 000 euron raja
09:55 Business Finland
11:07 Koodersin tarjoama tuotepaketti
11:51 Älä mieti yritysrahoitusmahdollisuuksia liian kapeasti
18:34 Määrittele projekti hyvin
19:53 Liiketoimintasuunnitelma
22:30 Esimerkki toiminnanohjausjärjestelmästä
26:17 Asiakkaan ei tarvitse ymmärtää koodia
27:42 Projektinhallinta
31:16 Projektin workshop
33:06 Loppusanat
Ei ole oikeaa tapaa lomailla, eikä ole oikeaa tapaa tehdä podcastia siitä mikä olisi oikea tapa lomailla. Nyt kuitenkin hiihtoloman saapuessa itäiseen Suomeen tuli asia taas ajankohtaiseksi: Voiko lomastaan tehdä vielä palauttavamman pienellä aktiivisuudella sohvan pohjalle burritoitumisen sijaan?
Moni nörtti on tottunut, että asiakaspalvelusta tekniikka asioissa oikean avun saaminen on mutkan takana. Jos netti ei toimi se modeemi on jo buutittu ja on yritetty wlan sekä piuha yhteys, mutta silti se sama tanssi pitää käydä jokaisen aspan väliaskeleen kanssa. Onko koodarin vaikeaa pyytää apua kun elämä opettaa, että teknisissä asioissa avun saaminen on lähes mahdotonta?
Lompakolla äänestäminen tuntuu paljon voimakkaammin pieniin yrityksiin kohdistettuna. Miten paljon se pienikin ostos auttaa ja voisiko nämä pienetkin valinnat muuttaa kilpailutilannetta?
MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!
Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä