Verkkokaupoissa on tullut vastaan ensimmäisiä tilanteita missä myydään tekoälyn kirjoittamia tietokirjoja ja sen ohjeiden perusteella on lähdetty popsimaan myrkyllisiä sieniä. Missä menee myyjän ja ostajan vastuu jos luulee ostavansa tietokirjan, mutta sen sisältö ei perustu mihinkään faktoihin?
00:00 Jakso alkaa
00:53 Aiheen pohjustus
02:30 AI-tietokirjat
05:24 AI:n tekemät kuvat
06:06 Tekoäly voi opettaa taitoja, ei tietoa
09:02 Miksi myydä asioita joista et tiedä mitään
11:50 Kuvankäsittely ja tekoäly
14:33 Koodersin referenssit
15:53 Koodin ymmärtäminen vs. tuottaminen
17:30 Tekoäly koodaamisen apuna
23:26 Ennen opeteltiin puhelinnumerot ulkoa
24:09 Asioiden pitkäikäisyys
27:01 Tekoälyn käyttö luovana työkaluna
30:22 Loppupuhe
Yrityskauppoja tehdään monesta syystä ja aina ei osteta käytännössä koko yritystä vaan vaikkapa tiimi yrityksen sisältä taikka ytimestä. Segan Rovio-shoppailut nostivat asiaa pinnalle jonka johdosta lähdettiin pohtimaan mitä Kooders tekisi ja on tehnyt rahasäkkien edessä.
Mitä on hyvä huomioida suuria muutoksia organisaatiossa tehdessä ja mitä koodaamisen käytännöistä olisi opittavaa yritysjohtamiseen. Siitäpä tänään.
Koodarit voivat osata monia asioita koodaamisen lisäksi, mutta junior tason työpaikkaan ei pitäisi osata kokonaisen IT-osaston skill-settiä
MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!
Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä