Koodersin väen mietteitä asioista.
KoodiBuddha valaisee tänään mitä se valaistuminen on. Ainakin noin niiku insinöörin näkökulmasta. Kuinka valaistumisen oppeja voidaan hyödyttää vaikkapa ahdistuksen hoidossa ja arjen sujuvoittamisessa?
Tänään Ida, Kaisa ja Oona chattailevat kuulumisia äityli_lomalta ja työkaverit harrastavat myös tutustumista, sillä Oona ja Kaisa eivät olekkaan aiemmin nähneet toisiaan kuin podcasteissa.
Liittyykö sinulla odotuksia joulun aikaan? Siihen millainen sen kuuluisi olla. Millaisia tapoja siihen tulisi kuulua? Mistä nuo odotukset kumpuavat?
Ruokaostokset voi tilata kotiin ja joogata voi livenä ohjattuna myös omassa olohuoneessa. Ulkona on ihmisen suotavaa käydä välillä, mutta onko se enää nykyään PAKOLLISTA?
Yleensä parhaat ratkaisut löytyvät laatikon ulkopuolelta. Sieltä liian harva hoksaa lähteä sitä parasta juttua etsimäänkään.
On koodaripulaa ja on osaajapulaa ja hirveästi on työntekijöistä pulaa. Käydäänpä sitten läpi konnien näkökulmasta miten ongelma voidaan ratkaista.
Usein sanotaan, että koodarin pitäisi osata loogista ajattelua — mutta mitä se looginen ajattelu tässä yhteydessä oikein tarkoittaa? Tällä videolla mie käyn läpi käytännönläheisen esimerkin, kuinka koodarin looginen ajattelu voisi toimia arkisen ongelman ratkaisemiseksi.
Työkaveruus on kuin parisuhde. Sen kanssa pitää tehdä kaikkien osapuolien töitä selkeästi kommunikoiden, jotta mahdollisilta konflikteilta voidaan välttyä. Jo pelkällä aktiivisella ymmärtävällä kommunikoinnilla työyhteisöstä voi tulla suorastaan ihana.