Koodersin väen mietteitä asioista.
Jos jotakin haluatte päästä tekemään tai muuttamaan elämässänne kannattaa nostaa toivetta esiin säännöllisesti vaikka post-it lapulla ulko-oven luokse taikka peilin viereen aamutoimien yhteyteen.
Talouden alamäessä lähdetään monesti etsimään pikavoittoja. Nyt kun Uber, Airbnb ja kasa someja on jo keksitty mikä olisi sellainen uusi jotakin alaa disruptoiva mahtavuus jolla Suomen ja koko maailman talous saadaan nousuun?
Räätälöityjen järjestelmien pitää sopeutua yrityksen tarpeisiin eikä yrityksen pidä tehdä toimintaansa järjestelmän ympärille.
Uusi skandaali on syntynyt. Etätyöläiset pesevät pyykkiä! Tutkimus jossa tämä ilmeni oli tilavuokrausta tarjoavalta yritykseltä joka voi vaikuttaa esiin nostettuihin asioihin. Kaikessa tapauksessa tämä on nyt suuri vääryys johon meidän täytyy podcastillisen verran purautua!
Työyhteisön sisäistä viestintää, vireystilan säätelyä ja jaksamisen edistämistä erityisesti projektitöitä tekeville organisaatioille ja ICT alan yrityksille!
CanIPlayThat yrityksen toimitusjohtaja Susan Banks jonka oletettua menehtymistä surtiin jo 2019 ei ollut koskaan olemassakaan. Hän toimi asiantuntija tittelinä saavutettavuuteen liittyen esiintyen itse mm. kuurona. Samaan aikaan suomessa lehtien asiantuntija artikkeleihin haastatellaan julkkiksia aitojen asiantuntijoiden sijaan. Onko asiantuntijuudella ja asioiden osaamisella enää mitään painoarvoa?
Heräillään kauniiseen torstai aamuun. Ympäristö näyttää vieraalta - mitä sitä tuli eilen puuhattua? Aivan! Meillä oli Koodersilla kesäpäivät. Ehkä hieman syksyiset sellaiset ajankohdaltaan, mutta keliltään menee ihan hyvin kesästä läpi jos silmiä siristää.
Verkkokaupoissa on tullut vastaan ensimmäisiä tilanteita missä myydään tekoälyn kirjoittamia tietokirjoja ja sen ohjeiden perusteella on lähdetty popsimaan myrkyllisiä sieniä. Missä menee myyjän ja ostajan vastuu jos luulee ostavansa tietokirjan, mutta sen sisältö ei perustu mihinkään faktoihin?