- the podcast
MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin.
Tavaralla on monesti jokin hinta ja moni saattaa jopa yllättyä, että palvelu maksaa. Tietenkään itse ei tarvitse ammattilaisen puolesta tehdä, mutta mitenkä koodi projektissa olisi mahdollista säästää rahaa ja minkälaiset Tein-itse-ja-säästin ratkaisut taas nostavat hintalappua sen laskemisen sijaan?
Integraatioilla saadaan tietoa paremmin yksiin kansiin jotta ei tarvitsisi tehdä merkintöjä moneen paikkaan. Miksi Koodersille integraatiot on niin mieluisia ja mitä kaikkea integraatiot voivat mahdollistaa?
Kumppanuuksissa pitää tottakai olla ehdot millä pelisäännöillä yhdessä edetään. Silti tulee vastaan hyvin räikeitä tilanteita missä kohtelemisen taso ja toisen koettu ihmisarvo määräytyy sen mukaan miten toimijalla menee.
Milloin joku asia on riittävillä kantimilla etenkin liiketoiminnan pyörittämisen näkökulmasta ja milloin kannattaa kehittää parempaa?
Paljon puhutaan ketterästä ohjelmistokehittämisestä, mutta miksi sitä ei aina käytetä? Mikä mahdollistaa Agilen ja onko tilanteita missä se ei toimi? Kaksi koodikonkaria tähän teille vastaavat hyvinkin pian.
Uusimme juuri omat kotisivumme. Kerrotaan mitä sinne tehtiin jotta voidaan sen kautta opettaa myös muille! Tärkeä osa oli viestinnän selkeyttäminen siitä mitä tarjotaan ja mitä ollaan tehty.
Miikka on nyt opettaja. Podcasteissa ja blogeissa avautumisemme on kuultu koodauksen opettamisesta ja Itä-Suomen Yliopisto totesi, että "Tule sitten ite näyttämään". Mitä odottaa opetukselta ja mitä pitäisi ottaa huomioon?
Voit tarkastella aiempia podcastejamme Spotifysta ja YouTubesta.
Google Tag Managerin avulla keräämme tietoa asiakaskäyttäytymisestä, jotta voimme paremmin kohdentaa mainontaamme Google Analyticsin avulla.
Evästeen avulla keräämme tietoa Meta-alustalla mainonnan kohdentamisen tueksi.
Tämän evästeen avulla keräämme tietoa klikkauksista ja käyttäjän käyttäytymisestä mainonnan kohdentamisen tukemiseksi.
Matomo Analyticsin avulla seuraamme vierailijoiden käyttäytymistä sivustollamme.
LeadFeederin avulla seuraamme minkä alan toimijoita sivustollamme vierailee markkinoinnin tehokkuuden seuraamiseksi.